Gelaats behandelingen

Een goede verzorging is de basis voor een gezonde en stralende huid. Door de huid te verbeteren sta je als persoon letterlijk en figuurlijk fijner in het leven en zit je lekker in je vel.

Ervaar het vernieuwende resultaat van de gelaatsbehandelingen die perfect bij uw huid passen.

De gelaatsbehandelingen bij Sofleur

Korte behandeling

Warm kompres ,Reiniging van gelaat hals en decolleté , peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker, serum, créme.

€39,-

Basis behandeling

Warm kompres, Reiniging van gelaat/hals en decolleté, peeling, epileren van wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, korte gelaatsmassage, masker, toner, serum en dag of nachtverzorging.

€56,-

Super behandeling

Warm kompres, Reiniging van gelaat/hals en decolleté , dieptereiniging met deep peel computer, peeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen ,ampul, uitgebreide massage, masker voor gelaat en hals en decolleté, oog verzorging, dag of nachtverzorging, en een lichte make-up.

€69,-

Ultra Sonoor behandeling

Warm Kompres, Reiniging van gelaat/hals en decolleté, dieptereiniging met deep peel computer, enzym peeling, ultrasonoor behandeling voor de huid aangepaster werkstoffen, uitgebreide massage, speciale masker, dag en nacht verzorging.

€71,-

A classic Power Boost treatment

A classic Power Boost treatment is een regenererende behandeling.‍
De complete anti-aging behandeling voor de rijpere huid. PAG longlife Code en Intensief “Gold”- masker geven samen innovatieve power-verzorging.

PAG LONGLIFE CODE
P= Foxy Power Peptide
A= Vitamine A
G= Genis Liposom

Warm kompres, Reiniging van gelaat/hals en decolleté , enzym peeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, uitgebreide massage (gelaat, nek en decolleté), Booster Emulsion, Peel of Gel Gouden Masker, Toner, Skin Force Complex, Dag of nach verzorging.

€79,-