Mesotherapie

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Mesotherapie gaat de strijd aan met rimpels en een slappe huid. Het grote voordeel is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als het alternatief voor cosmetische injecties.

Waarom mesotherapie?

Een huid die ouder wordt verliest collageen en elastine. Hierdoor verliest de huid ook automatisch elasticiteit en vitaliteit. De behandeling vult rimpeltjes van binnenuit op en stimuleert huidverjonging. Het resultaat is een frissere, gezondere en strakkere huid.

Mesotherapie is pijnloos en geeft in combinatie met hyaluronic Tripple 3 Effect product en een super resultaat. Door de vorming van een elektrisch veld op de huid ontstaan er vochtkanalen tussen de cellen, waardoor transformatiesnelheid word verhoogd. Hierdoor kunnen er in korte tijd meer werkstoffen worden ingesluisd. Met behulp van een roll-on systeem kunnen de werkstoffen overal in de huid worden ingebracht en vormt zich een werkstof depot in het celweefsel. De meso-roller stimuleert de huidreceptoren waardoor de stofwisseling positief wordt beïnvloed. Na één behandeling voelt uw huid merkbaar gladder uit. behandeling worden in kuur verband gegeven om het beste resultaat te krijgen.

Mesotherapie behandelingen

Mesotherapie

Warm kompres, Reiniging, Enzym peeling, Mesotherapie, Masker, Hyaluronic serum en een dag/of nachtverzorging.

€ 72,-
60 minuten

Mesotherapie met bio energetische massage

Warm kompres, Reiniging, Enzym peeling, Mesotherapie, Bio energetische massage, Masker, Quicklift oog Serum en Hyaluronic serum een dag/of nachtverzorging.

€ 86,-
90 minuten