Wellness Onkara Behandelingen

Ongkara Spa geeft een gevoel waarbij je afreist naar Bali, het paradijselijke eiland met witte zandstranden en kristalhelder water en beleef uw eigen ontspanningsreis door het rijk van de zintuigen. Betoverende bloesemgeuren, een peeling met zeezout, kruiden, specerijen en ontspannende massages met heerlijke lotusolie en kristallen zoals de berg of rozenkwartsstenen of met warme aroma stenen. Laat u met deze behandeling een heerlijke reis beleven.

Ongkara Spa Rajawatu behandeling

Rajawatu komt van de Balinese woorden “Raja” dat koning en “watu” dat steen betekent. Zo is het unieke verwenritueel Rajawatu ontstaan. De Koninklijke wellness ceremonie waarbij voor ieder klant persoonlijk warme aroma massage stenen worden gemaakt. Bij Rajawatu combineren we de oerkracht van de stenen met warme aromatherapie tot een totaalconcept.

De massage met de warme aroma- massagestenen werkt zowel op lichamelijk niveau als op geestelijk niveau. Ze activeert zachtjes de geblokkeerde energie banen en de chakra’s, zodat de levens energie weer vrij kan stromen. Met Rajawatu word voornamelijk op de voeten, rug , schouders, het hoofd en nekpartij gericht. Omdat de wervelkolom door middel van zenuwuiteinden met het ruggenmerg verbonden is en daarmee met alle organen in het lichaam, werkt alles wat niet direct verbonden is met het lichaam direct op de rug en omgekeerd.

Wees lief voor je lichaam opdat je geest zich erin thuis kan voelen!

De warme aroma-massagestenen dragen zorg voor een weldadige warmte aan de handen en voetreflexzones en activeren vervolgens zacht de meridiaan banen van de schedel tot het heiligbeen. Daar veroorzaken ze een transformatie van het vocht herstellend aroma-balsem. Deze heerlijk naar sinaasappel ruikende pastelkleurige verzorgende balsem is samengesteld uit suikerstoffen en pure sinaasappelolie. Deze samenstelling maakt het tot een ideaal massagemedium. De zachte verzorgende kristallen van de aroma balsem smelten en dringen langzaam, met de door de stenen afgegeven warmte, diep in de huid en in het spierweefsel. Door een zichtbare transformatie van de verzorgende kristallen ontstaat een aangenaam gevoel van een totaal omvattende verzorging.

  • Bevorderen de bloedsomloop en zorgt voor een goede lichaamswarmte
  • Voorzien de weefsels van een goede doorlaatbaarheid voorzuurstof en voedingsstoffen
  • Bevorderen onslakking
  • Maken verhardingen, emotionele- en lichamelijk spanningenlos.
  • Activeren de energiestroom in het lichaam
  • Prikkelen de chakra’s
  • Vitaliseren en lichaamsfuncties
  • Aarden en maken de geest rustig.

Ongkara Spa Face behandeling

Met de Ongkara Face wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke schatten als edelstenen, kruiden, specerijen, cacao en pure plantaardige oliën, om de relatie met het innerlijk evenwicht opnieuw te activeren.

Verwarmde, edele gezichtsolie op basis van amandel,-sesam-en jajobaolie verbindt zich met de exotische kracht van sandelhout, rozenhout, lavendel of sinaasappel waardoor er een magische samenstelling wordt gecreëerd. Met de in deze olie verwarmde edelstenen van rozenkwarts en bergkristal worden de energiebanen in gezicht, hals en decolleté gestimuleerd. De geheime, natuurlijke kracht van de warme edelstenen verbant eventuele disharmonie in lichaam en geest en geeft het innerlijk een onbeschrijfelijk gebalanceerde schoonheid, die meteen van het gezicht van de klant is af te lezen.

Wellness Onkara Behandelingen bij Sofleur

Ongkara Spa Rajawatu behandeling

Een traditionele peeling van de voeten met de Citrus & Orange Peeling. Tegelijkertijd met het voeten bad zorgen de Balinese massagegrepen en de warme aroma-kompressen voor het loslaten van spanningen in het schouder- en nekgebied. Bewegingen worden soepeler, spanningen verdwijnen en energiestroom wordt geactiveerd. Tijdens voeten bad worden de warme massagestenen gemaakt. Hiervoor wordt het aroma-massage-steenpoeder met de aroma essence en warm water gemengd en de massage stenen gevormd.

€70,-
60 tot 90 minuten

Ongkara Spa Face behandeling

Een warm kompres, Een Balinese gezichtsreiniging, Peeling op kruidenbasis, Epileren van de wenkbrauwen, Een warm chocolade masker, Een ontspannende massage van gelaat/hals en nek en schouders met heerlijke olie, Massage met verwarmde edelstenen zoals de rozenkwarts en bergkristal, De ontspannende behandeling wordt afgesloten met een lotus crème.

€69,-
90 minuten