Meer over de salon

Ik ben Anita Werkman gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Shiatsu therapeut. Ik heb meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en verbetering.

Tevreden klanten daar draait het om!

huidverbetering, ontspanning en een uitstekende service

Mijn filosofie is tevreden klanten door middel van huidverbetering, ontspanning en een uitstekende service en een goede balans van de huid en lichaam weer terug te krijgen. Ieder huid is uniek en word dan ook zo behandeld.

Sinds 2020 ben ik afgestudeerd voor Siatsu en mag mezelf manueel praktizijn noemen. Hierdoor kan ik u Shiatsu en massagetherapie aanbieden.

Hoogwaardige producten

U voelt het, anderen zien het!

Met hoogwaardige producten van Klapp Cosmetics, Etre belle en Jafra Cosmetics kan ik u huid verbeterende behandelingen aanbieden. Deze zijn vrij van minerale oliën, parabenen & PEG’s . Dermatologisch getest. Per behandeling kan er gebruik gemaakt van huidverbetering kits. Deze zijn persoonlijk voor u samengesteld en bestaan uit hoogwaardige krachtige werkstoffen. Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem. U voelt het en anderen zien het.

Uw Schoonheidsspecialiste/ Manueel Praktizijn ®

professional met passie voor haar vak!

Anita Werkman

Schoonheid en huidverzorging heeft altijd mijn interesse gehad en ik heb inmiddels als meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en huidverbetering.

Mijn passie is om samen te werken aan uw huid en middels persoonlijke aandacht en een eerlijk passend advies tot huidverbetering te komen. Huidverbetering en ontspanning staan in mijn salon centraal.

Sinds 2020 mag ik mezelf Manueel Praktizijn® noemen, en kunt u bij terecht Shiatsu en Massagetherapie, Stoel Shiatsu en Voetreflextherapie.
Of het nu gaat om schoonheid of het lichaam weer goed in balans te krijgen ik hoop u graag te verwelkomen.

Stralende groet,
Anita werkman.